algemenevoorw.png

Algemene verkoopvoorwaarden van Wijnheeren

1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Wijnheeren betreffende de verkoop, de levering en de betaling van wijn en alle andere producten of diensten die door Wijnheeren worden aangeboden.

2. Wijnheeren verkoopt alleen wijnen aan personen ouder dan 18 jaar. Door het plaatsen van een bestelling bevestigd u dat u 18 of ouder bent. Ook de ontvanger van de wijn dient 18 of ouder te zijn bij twijfel kan om een geldig legitimatiebewijs gevraagd worden.

3. Naast deze algemene voorwaarden kan Wijnheeren aanvullende voorwaarden hanteren die specifiek van toepassing zijn op de soort transactie en/of aard van werkzaamheden. Eventuele aanvullende voorwaarden maken deel uit van de algemene voorwaarden.

4. Wijnheeren heeft het recht deze algemene voorwaarden op ieder gewenst moment te wijzigen en/of uit te breiden.

5. Een overeenkomst met Wijnheeren komt pas dan tot stand wanneer Wijnheeren deze gunstig heeft beoordeeld. Wijnheeren heeft het recht om bestellingen en/of opdrachten niet te accepteren.

6. Alle teksten over en afbeeldingen van de wijnen op de Wijnheeren website of via enige andere media worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen aanleiding geven tot schadevergoeding. De rechten voor fotografie en teksten op deze website liggen bij Wijnheeren en mogen alleen worden gebruikt met schriftelijke toestemming van Wijnheeren.

7. Prijsvermeldingen op de Wijnheeren website, in eventuele folders en advertenties zijn geen offerte. De wijnen van Wijnheeren worden geleverd tegen de prijzen die gelden op het moment van het plaatsen van de bestelling.

8. De prijzen zijn, tenzij anders vermeld, in euro’s inclusief BTW en exclusief eventuele bezorgkosten en/of Portokosten.

9. De wijn wordt in principe geleverd zodra de betaling is binnengekomen. Voor bedrijven of al bekende klanten is een eventuele betaling per factuur in overleg mogelijk. Hierbij geldt dan een betalingstermijn van 14 dagen na aflevering van de order. Indien de wijnen of andere producten van Wijnheeren nog niet door de klant zijn betaald blijven deze altijd eigendom van Wijnheeren.

10. Ook behoudt Wijnheeren zich het recht toe als wijnen aangeboden op de website, of tijdens proeverijen niet meer voorradig zijn een bestelde order te annuleren, bij de klant zal dan het betaalde en ontvangen bedrag geretourneerd worden. Wel zullen wij proberen in dien mogelijk om een vergelijkend alternatief aan te bieden.

11. Wijnheeren is gerechtigd tot het doen van deelleveringen indien bepaalde producten tijdelijk niet voorradig zijn.

12. Op de site opgegeven levertijden zijn bij benadering. Wijnheeren stelt alles in het werk om aan deze levertijd te voldoen. Echter, Wijnheeren is voor overschrijding van de levertijd niet aansprakelijk. Wel kan in overleg worden besloten dat een bestelling wordt geannuleerd.

13. Reclamaties over ondeugdelijke of onvolledige levering dienen door de klant binnen 14 dagen na ontvangst van de wijnen kenbaar gemaakt te worden aan Wijnheeren. Op afspraak kunnen producten worden geretourneerd.
Op de website van Wijnheeren worden de wijnen en andere producten duidelijk en helder beschreven, maar  wijnen of andere producten die ondanks de informatie niet voldoen aan de 'redelijke' verwachtingen van de klant kunnen worden geretourneerd op voorwaarde dat er niet meer dan 1 fles van de betreffende wijn is geopend en gedronken, het gaat dan dus alleen om de ongeopende flessen. Ofwel deze worden op afspraak teruggebracht naar Wijnheeren, ofwel teruggestuurd. In dat laatste geval is de afzender verantwoordelijk voor een deugdelijke verpakking en verzending. De verzendkosten van een retourzending zijn voor rekening van de afzender. Het teruggeven van wijn is mogelijk tot zes maanden na de datum van aankoop. Wijnheeren betaalt het volledige bedrag (exclusief de eventuele transportkosten) van de wijnen terug, daarbij niet inbegrepen de eventuele bezorgkosten. Wanneer een fles `kurk` of ander kwaliteitsproblemen heeft kan deze altijd worden teruggegeven, in dat geval wordt ook de geopende fles vervangen of vergoed.

14. De Op de website, nieuwsbrief en of andere media van Wijnheeren afgebeelde flessen, etiketten en vermelde jaargangen alsmede afsluiting van de flessen kunnen in werkelijkheid verschillen van de hierop getoonde beelden.

15. De klant dient Wijnheeren altijd in de gelegenheid te stellen tot het herstellen van eventuele gebreken.

16. De aansprakelijkheid van Wijnheern is beperkt tot de hoogte van het factuurbedrag van de betreffende levering.

17. Voor enige directe of indirecte schade waarvoor Wijnheeren in deze voorwaarden de aansprakelijkheid niet uitdrukkelijk heeft aanvaard zal Wijnheeren niet aansprakelijk zijn, behoudens schade veroorzaakt door opzet of grove schuld of nalatigheid aan de zijde van Wijnheeren.

18. Wijnheeren is namens de klant  ter dezer zaken altijd gevrijwaard van aanspraken van derden.

Het formulier 'Modelformulier voor Herroepingsrecht' kunt u hier downloaden.

 

Openingstijden & Contact

Maandag: 13:00 - 17:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur

Molenstraat 23
2242 HT Wassenaar
Telefoon: 070 517 12 71
E-mail: wassenaar@wijnheeren.nl
Website: www.wijnheeren.nl
KVK: 27264178
BTW: NL8126 40 251B01

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2021 Wijnheeren online | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.